Kocsiforduló Étterem

Magunkról

Kedves Vendégeink!

 

Örülünk, hogy ellátogatott honlapunkra. A Kocsiforduló éttermet 2010 tavaszán nyitottuk Kocson családi vállalkozásban, majd 2012- ben átköltöztettük Tatabányára, hogy teremtsünk Tatabánya egyik központi részén egy családias zugot kellemes kikapcsolódáshoz ízletes ételekkel, finom italokkal.

Kulturált, igényesen kialakított éttermünk a nyugalom szigete: üzleti ebédek, hangulatos vacsorák összejövetelek kitűnő helyszíne. Különféle baráti-, családi összejövetelek, esküvők, egyéb éttermi rendezvények helyszínéül is szolgálhatunk, a kedves vendégeinknek. Szakácsaink számára nemcsak a nemzetközi és a hazai fogások gondos elkészítése, hanem az ínycsiklandó tálalás is fontos, hiszen nálunk a száj és a szem egyaránt élvezetben részesül.


Vendégeink nyugodtan rábízhatják magukat a felszolgálók ajánlására is: a csalódás kizárt! Nézzen be hozzánk akkor is, ha csak egy csésze forró kávé vagy tea mellett beszélgetne barátjával vagy barátnőjével. Hétköznap kétfajta menüből választhatnak vendégeink 11-15 óráig. Hidegtálak, imbisz tálak elkészítését is vállaljuk 15 fő felett!

Kollégáinkkal együtt szeretettel várjuk Önöket!

    Látogassanak el hozzánk!

Üdvözlettel: Restye család